Γεραπετρίτης για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Δυσαναπλήρωτοι οι αστυνομικοί σε αντίθεση με γιατρούς και υγειονομικούς υπαλλήλους (video)

Δυσαναπλήρωτοι οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί, όχι οι γιατροί και οι υγειονομικοί υπάλληλοι. Αυτό πάνω-κάτω εννόησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Γεραπετρίτης για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Δυσαναπλήρωτοι οι αστυνομικοί σε αντίθεση με γιατρούς και υγειονομικούς υπαλλήλους (video)

«Δεν είναι εύκολη η αναπλήρωση στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, όπου το αναγκαίο προσωπικό θα πρέπει να  βρίσκεται διαρκώς στις επάλξεις. Άρα θα υπάρξει μία πιο εξατομικευμένη προσέγγιση όταν και αν αποφασιστεί να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός», δήλωσε σε ένα πρωτοφανές άλμα λογικής και ψηφοθηρικό "κλεισιμο του ματιού", ο υπουργός Επικρατείας, την ώρα που υπουργοί αφήνουν ανοιχτό και πιέζουν για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε άλλες ομάδες εργαζομένων.

Όλα αυτά ενώ πρόσφατα σύμφωνα με στοιχεία, αποκαλύφθηκε πως ένα μεγάλο ποσοστό στα σώματα ασφαλείας είναι ανεμβολίαστοι.

Αλλά, τέλος πάντων, γιατρούς και νοσηλευτές βρίσκουμε, αστυνομικούς όχι.

Ίσως χρειάζονται μερικές προσλήψεις ακόμα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.