Ο ΣΚΑΙ παραποίησε γραπτή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα (video)

Κατά 30.000 μειώθηκε ο αριθμός των υποψηφίων που δεν μπήκαν τελικά σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Μάλλον, ακόμα χειρότερα, σύμφωνα με δήλωση που αποδίδει ο σταθμός στον Αλέξη Τσίπρα, όπου στη γραπτή δήλωσή του, που αναρτήθηκε στο facebook, κάνει λόγο φυσικά για 40.000 υποψηφίους και όχι για 10.000. 

Ο ΣΚΑΙ παραποίησε γραπτή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα (video)

Όπως θα δείτε παρακάτω. Στην γραπτή ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γίνεται σαφέστατα λόγος για «40.000 νέους και νέες που μένουν εκτός Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αυτός ο αριθμός μειώθηκε, με έναν μαγικό τρόπο, κατά 30.000.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σταθμός χαλκεύει στοιχεία και δηλώσεις.

Τα συμπεράσματα έχουν βγει εδώ και καιρό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.