"Λασπόλουτρο" Καμπουράκη: Μόνο στην Ελλάδα οι αρνητές των εμβολίων ανήκουν στην Αριστερά (video)

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Καμπουράκης προσβάλει τη νοημοσύνη τηλεθεατων που τυγχάνει να τον παρακολουθούν και βάζουμε στοίχημα πως δεν θα είναι ούτε θα είναι η τελευταία. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος.

«Στην πολιτική προτίμηση των αρνητών (του εμβολιασμού), η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πλειοψηφία η Αριστερά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η Ακροδεξιά», δήλωσε με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς κανένα φυσικά στοιχείο, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τον καθηγητή φαρμακολογείας, Ευάγγελο Μανωλόπουλο, να μην κάνει καν τον κόπο να σχολιάσει.

Ας δούμε παρακάτω μερικές εικόνες από διαδηλώσεις... "αριστερών" με ναζιστικούς χαιρετισμούς και θρησκευτικά σύμβολα, κατά του εμβολιασμού.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι "αριστεροι" που προμόταρε ο ΣΚΑΙ και οι "καμπουράκηδες" στα συλαλλητήρια για την Μακεδονία.


«Άσε με ρε φίλε τώρα με τον ΣΚΑΙ - Έχει καεί όλη η Αγία Άννα, συγχαρητήρια στην κυβέρνηση - ΝΤΡΟΠΗ» (video)


 

Ας δούμε επίσης πως "περιέλεβαν" τον Δημήτρη Καμπουράκη οι χρήστες του Twitter.


 Ο Καμπουράκης ειρωνεύεται στον ΣΚΑΙ τους πολίτες που νιώθουν κουρασμένοι από τα μέτρα περιορισμού (video)


 

Εδώ να πουμε πως στην ίδια εκπομπή, ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε προβεί -επίσης δεν είναι η πρώτη φορά- σε σεξιστικό σχόλιο που αφορούσε ρεπορτάζ για ομάδα γυναικών που έκλεβαν πορτοφόλια και υπήρχε σχετική φωτογραφία με μαγιό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.