Το ευφάνταστο σποτάκι της ΚΝΕ για την "εκκένωση" στα Πανεπιστήμια (video)

Έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο βρήκε η ΚΝΕ για να καταγγείλλει το υπουργέιο Παιδείας, και τη "σφαγή" 40.000 υποψηφίων που έμειναν εκτός πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Το ευφάνταστο σποτάκι της ΚΝΕ για την

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του σποτ: «Η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής και του αποκλεισμού από τα Πανεπιστήμια πάνω από 40.000 υποψηφίων, δήλωσε περήφανη που η κυβερνητική πολιτική “απεγκλώβισε” τόσους χιλιάδες μαθητές ...από την επιλογή να σπουδάσουν!»

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.