Δικαίωση Καμπουράκη - Συλλαλητήριο αριστερών αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (εικόνες)

«Στην πολιτική προτίμηση των αρνητών (του εμβολιασμού), η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πλειοψηφία η Αριστερά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η Ακροδεξιά», δήλωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Καμπουράκης. Λίγες ώρες αργότερα, το συλαλλητήριο των αρνητών στο Σύνταγμα, ήρθε να τον δικαιώσει.

Δικαίωση Καμπουράκη - Συλλαλητήριο αριστερών αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (εικόνες)

Όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες και αναρτήσεις χρηστών του twitter, αριστεροί όλων των αποχρώσεων, γέμισαν την πλατεία του Συντάγματος με σύνθηματα όπως «Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί όχι χριστιανοταλιμπάν όχι Συριζαίοι όχι αντιεξουσιαστές».

*φωτογραφίες: Γιώργος Κονταρίνης / eurokinissi

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.