Ο Μπογδάνος στην ακροδεξιά "γιορτή του μίσους" στον Γράμμο (video)

Είναι ο δεύτερος χρόνος που η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να παραστεί επίσημα στην "γιορτή του μίσους" στον Γράμμο. Παρόλα αυτά μεμονωμένοι χρυσαυγίτες και λοιποί ακροδεξιοί παραβρέθηκαν και φέτος σε μια εκδήλωση που ποτέ δεν λείπουν και οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας

Ο Μπογδάνος στην ακροδεξιά

Φέτος μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατέθεσε στεφάνι και πραγματοποίησε ομιλία.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και άλλοι μετριοπαθείς δεξιοί οπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε ο καταδικασμένος και φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, στεφάνι κατέθεσε και «πολυπληθές κλιμάκιο» του κόμματος που έχει ιδρύσει.

Θυμίζουμε τι έλεγαν οι καταδικασμένοι νεοναζί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς και για τη νίκη των εθνικοφρόνων (με την πολύτιμη συμβολή των αγγλικών δυνάμεων) κατά του Δημοκρατικού Στρατού της Ελλάδας.

Το γεγονός σχολίασαν και χρήστες του Twitter

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.