Ο νέος υπουργός Υγείας ζητούσε νεκρούς πρόσφυγες και συμμετείχε σε πορεία της Χρυσής Αυγής (video)

3 στα 3 για το πολύπαθο υπουργείο Υγείας. Τα τελευταία 8 χρόνια έχουν περάσει -ως υπουργοί παρακαλώ- και τα τρία πρωτοπαλίκαρα του Καρατζαφέρη στο ΛΑΟΣ. Τελευταίος στη σειρά, ο Θάνος Πλεύρης.

Ο νέος υπουργός Υγείας ζητούσε νεκρούς πρόσφυγες και συμμετείχε σε πορεία της Χρυσής Αυγής (video)

Πως να εξηγήσεις σε κάποιον από το εξωτερικό όμως πως ο υπουργός Υγείας της χώρας σου, όντας βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου και μιλώντας σε εκδήλωση του εθνικιστικού περιοδικού ΠΑΤΡΙΑ, ζητούσε νεκρούς πρόσφυγες και μετανάστες στο Αιγαίο και αν κάποιος κατάφερνε να φτάσει στην Ελλάδα, έλεγε πως «δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο (…) Πρέπει να περνάνε χειρότερα -από τις χώρες τους-. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ!»

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο νέος υπουργός Υγείας, συμμετείχε το 1996 σε πορεία διαμαρτυρίας της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.