"Τορπίλη" Αποστολάκη: Δεν αποδέχομαι την πρόταση του Μητσοτάκη υπό αυτές τις συνθήκες (video)

Την απόφαση να μην αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού και την τοποθέτησή του ως Υπουργός Πολιτικής Προστασίας -ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί το όνομά του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο- ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόταση του κ. Μητσοτάκη υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας στο OPEN TV, ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο κ. Αποστολάκης είχε θέσει δύο όρους προκειμένου να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Ο ένας είναι να είναι επικεφαλής Υπουργείου και ο άλλος να υπάρχει διακομματική συναίνεση. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Άμυνας, αυτοί οι όροι δεν τηρούνται.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.