"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": Πλεύρης, Άδωνις, Βελόπουλος και Βορίδης - Πολύ ακροδεξιοί ακόμα και για το ΛΑ.Ο.Σ.

Το 2007 με άρθρο της η εφημερίδα "Καθημερινή" προειδοποιούσε για «τέσσερα ακροδεξιά αγκάθια στο ΛΑ.ΟΣ.», δηλαδή για τέσσερα νεοεκλεγέντα τότε στελέχη που η πολιτική τους δράση ήταν πιο ακροδεξιά ακόμα και από το ίδιο το ύφος του ακροδεξιού κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τα ονόματα αυτών: Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Βελόπουλος και Θάνος Πλεύρης. Σήμερα ο ένας έχει το δικό του κόμμα και οι άλλοι τρεις είναι μέλη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το άρθρο με τίτλο «Τέσσερα ακροδεξιά "αγκάθια" στον ΛΑΟΣ», που δημοσιεύθηκε στις 14/10/2007, έγραφε χαρακτηριστικά:

«Τέσσερα αγκάθια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ θα κληθεί σύντομα να διαχειριστεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η ακροδεξιά δράση και το νεοφασιστικό παρελθόν (και παρόν) νεοεκλεγέντων βουλευτών αναμένεται ότι σύντομα θα προσδώσει φαιό χρώμα στον ΛΑΟΣ και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεπεραστεί χωρίς τριγμούς από το πρωτοεισελθέν στη Βουλή κόμμα. Οι Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Θάνος Πλεύρης και Αδωνις Γεωργιάδης έχουν ήδη ενοχλήσει τους «παλαιούς» στον ΛΑΟΣ, αφού η εκλογική τους επιτυχία σημαδεύτηκε από την αποτυχία πρωτοκλασάτων στελεχών του κ. Καρατζαφέρη. Ηδη οι εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές προβληματίζουν τον αρχηγό του ΛΑΟΣ, ο οποίος φοβάται ότι οι ακροδεξιές κορώνες και ιδίως το ακροδεξιό παρελθόν τους μπορούν εύκολα να αποδομήσουν την εικόνα ενός «αριστεροδέξιου» κόμματος, την οποία προωθεί ο αρχηγός τους».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.