Μέχρι και στον ΣΚΑΙ απηύδησαν με τον Χατζηδάκη που δικαιολόγησε τις αυξήσεις "φωτιά" στο ρεύμα (video)

Εδώ και αρκετό καιρό η Ελλάδα είναι η χώρα με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη καθώς η χονδρική αγορά ξεπερνά πλέον κατά πολύ τα 100 ευρώ/MWh, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο μέχρι και για 50% αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος. Κάτι που όχι μόνο δεν διέψευσε ο Κωστής Χατζηδάκης, αλλά προσπάθησε να το δικαιολογήσει, βγάζοντας απ' τα ρούχα τους ακόμα και τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του "φιλικού" ΣΚΑΙ.

Μέχρι και στον ΣΚΑΙ απηύδησαν με τον Χατζηδάκη που δικαιολόγησε τις αυξήσεις

ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που επι ημερών του όχι μόνο άρχισε η αύξηση της τιμής του ρεύματος αλλά φρόντισε να κάνει και τις απαραίτητες "μεταρρυθμίσεις" και να πάει στα ύψη τους μισθούς των golden boys που διόρισε στη ΔΕΗ, κατάπιε τα λόγια του στη σημερινή του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ. Ίσως γιατί δεν περίμενε στοιχειωδώς δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

«Ο πολίτης ξέρετε τι σκέφτεται βέβαια τώρα κ. Χατζηδάκη; ότι "σώθηκε" η ΔΕΗ και τώρα εμείς θα πληρώνουμε παραπάνω ρεύμα» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου την ώρα που ο Κωστής Χατζηδάκης προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αδράνεια της κυβέρνησης.

«Βρείτε μου μία χώρα της Ευρώπης που αυτό δεν συμβαίνει;» απάντησε με ερώτηση ο κ. Χατζηδάκης.

«50% ρεύμα;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου και συνέχισε, «εμείς το πληρώνουμε ήδη ακριβό το ρεύμα, άμα μας το φέρετε και 50% τώρα, πρέπει να βγούμε απ' το παράθυρο»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.