Χυδαίο παραλήρημα Άδωνη για Αποστολάκη: «Αυτός είναι ικανός να έβαζε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά» (video)

Με ύφος και γλώσσα που παραπέμπει σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα απ' όλα, δηλαδή τις τηλεπωλήσεις, ο γραφικός αντιπρόεδρος της ΝΔ, έδωσε "παράσταση" χυδαιότητας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Χυδαίο παραλήρημα Άδωνη για Αποστολάκη: «Αυτός είναι ικανός να έβαζε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την προσπάθεια του πρωθυπουργού, που κατέληξε σε μέγα φιάσκο, να "φύγουν" πάνω από την κυβέρνηση οι ευθύνες της Πολιτικής Προστασίας, επιχείρησε να δικαιολογήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχίζοντας την -εν εξελίξει από χθες- "δολοφονία" χαρακτήρα του Ευάγγελου Αποστολάκη, με τον γνωστό του χυδαίο και απρεπή τρόπο.

«Μετά τα χθεσινά, ευτυχώς που δεν ζήσαμε πόλεμο με υπουργό Άμυνας Αποστολάκη γιατί δεν μας έβλεπα καλά. Δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Στην πρώτη στρακαστρούκα το έβαλε στα πόδια», δήλωσε ειρωνικά, μεταξύ άλλων, ο –αμετακίνητος- υπουργός Ανάπτυξης.

«Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό που το έδειξε στην αφετηρία ότι δεν άντεχε την πίεση και το έβαλε στα πόδια και όχι στην πρώτη πυρκαγιά γιατί τότε θα θρηνούσαμε και θύματα. Αυτός είναι ικανός να έβαζε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγια», είπε γελώντας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που έριξε και τα "καρφιά" του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε καθόλου ο πρωθυπουργός να επικοινωνήσει με τον κ. Τσίπρα»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ