Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε ανάρτηση κατά του Αποστολάκη και όλοι νόμιζαν πως απευθύνεται στον Μητσοτάκη

Με μια ανάρτηση στο Twitter που αρχικά μπέρδεψε πολλούς, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρθηκε με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε ανάρτηση κατά του Αποστολάκη και όλοι νόμιζαν πως απευθύνεται στον Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του εκδότη, ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού και παρουσιαστή ειδήσεων στο Δελτίο του ΑΝΤ1, είναι έτσι διατυπωμένη που χρειάστηκαν επεξηγηματικές (και νευρικές) απαντήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου για να καταλάβουν οι χρήστες του twitter πως τελικά δεν αναφέρεται στον πρωθυπουργό, αλλά στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

«Αντί να προστατεύσει τη χώρα από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, «κάηκε» και «βούλιαξε» ο ίδιος… Δεν τον εμπιστεύεται πλέον κανένας! Πολιτικό ναυάγιο…», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.