Διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3: Για τον ανασχηματισμό ευθύνεται η κολώνα, όχι ο οδηγός (video)

Επιχείρηση "Επικοινωνιακή Καταιγίδα" σήμερα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, μετά την χθεσινή παγωμάρα με το πρωτοφανές φιάσκο του ανασχηματισμού.

Διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3: Για τον ανασχηματισμό ευθύνεται η κολώνα, όχι ο οδηγός (video)

Ένα από τα -άξια αναφοράς- "βραβεία" της ημέρας κερδίζει ο Διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, Βασίλης Χιώτης, που έδωσε "ρέστα" σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Προφανώς υπάρχει μια ζημιά από την υπουργοποίηση και μη αποδοχή του Αποστολάκη. Είναι σα να βγάζεις το καινούργιο αυτοκίνητο βόλτα και στην πρώτη στροφή χτυπάς το φτερό. Ε, δεν είναι τόσο αστραφτερό όσο πριν», είπε ο Βασίλης Χιώτης, με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΙ, να επισημαίνει «ευθύνεσαι όμως εσύ που οδηγείς» και τον Διευθυντή του ΣΚΑΙ 100,3 να απαντάει αμήχανα: «Εεε, ναι αλλά και αυτός που έβαλε την κολώνα εκεί». 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.