Ο Άδωνις Γεωργιάδης διακινεί πληρωμένη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός A.E. ως δημοσιογραφική είδηση

Όταν αναφερόμαστε στον Άδωνη Γεωργιάφη θα πρέπει να υπενθυμίζουμε διαρκώς πως πρόκειται για τον υπουργό Ανάπτυξης της χώρας και άρα οι πράξεις του θα πρέπει να θεωρούνται ως κάτι που επηρεάζει τις ζωές όλων μας. Όχι για τηλεπωλήσεις νανοβιονικών γιλεκων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διακινεί πληρωμένη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός A.E. ως δημοσιογραφική είδηση

Ο υπουργός Ανάπτυξης λοιπόν με σημερινή (03/09) ανάρτησή του στο Twitter, διακινεί χορηγούμενο περιεχόμενο (πληρωμένο άρθρο) της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. που έχει ως τίτλο: «Πώς καθάρισε έκταση 32.000 τ.μ. από μεταλλευτικά κατάλοιπα προηγούμενων δεκαετιών».

Εντελώς τυχαία λίγο πριν γίνει γνωστό πως καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικός Χρυσός που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα για ρύπανση του νερού στην Ολυμπιάδα και το Στρατώνι. 

«Διαβάστε μία είδηση για να δείτε πόση προπαγάνδα φάγαμε τόσα χρόνια με όσους πολεμούσαν αυτή την επένδυση επειδή δήθεν ανησυχούσαν για το περιβάλλον», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, με τους χρήστε βέβαια να του απαντάνε όπως αρμόζει σε έναν πολιτικό που κοροϊδεύει κάθε μέρα, με τέτοια ένταση και χωρίς καθόλου ηθικές αναστολές τους πολίτες.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.