#Καλλιάνος: Η ΝΔ καλύπτει τον βουλευτή της - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Πρώτο τρεντ για τρίτη συνεχόμενη μέρα είναι το #Καλλιάνος στο Twitter, αποδεικνύοντας πως η εμετική ανάρτηση και στάση του βουλευτή της ΝΔ για την υπόθεση Σεμέδο, δεν πρόκειται να "περάσει" έτσι.

#Καλλιάνος: Η ΝΔ καλύπτει τον βουλευτή της - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σήμερα η ΝΔ εδέησε να βγάλει ανακοίνωση για την υπόθεση Καλλιάνου, όπου και ουσιαστικά καλύπτει πλήρως τον βουλευτή, υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που διέγραψε την εμετική του ανάρτηση από το facebook, δεν τίθεται κανένα θέμα. 

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα προσπαθεί στην ανακοίνωσή του να οικειοποιηθεί το κίνημα #metooGR, επικαλούμενο, πως επί ημερών ΝΔ άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων. Προσβάλλοντας βαθύτατα με αυτό τον τρόπο τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και να σπάσουν το απόστημα.

Λες και δεν πρόκειται για το ίδιο κόμμα που ως κυβερνηση τοποθέτησε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικό δ/ντη του Εθνικού Θεάτρου ή τον ίδιο πρωθυπουργό που στενός του συνεργάτης υπήρξε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Ακόμα και ο καταγγελλόμενος στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ήταν στέλεχος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που είχε σαν αποτέλεσμα τη σφοδρή αντίδραση χρηστών στα social media, αναφέρει: «Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας. Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo...».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ο φωτορεπόρτερ Μάριος - Ραφαήλ Μπίκος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την ανάρτησή του και με αναφορές σε βίντεο πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ