#Καλλιάνος: Η ΝΔ καλύπτει τον βουλευτή της - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Πρώτο τρεντ για τρίτη συνεχόμενη μέρα είναι το #Καλλιάνος στο Twitter, αποδεικνύοντας πως η εμετική ανάρτηση και στάση του βουλευτή της ΝΔ για την υπόθεση Σεμέδο, δεν πρόκειται να "περάσει" έτσι.

#Καλλιάνος: Η ΝΔ καλύπτει τον βουλευτή της - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Σήμερα η ΝΔ εδέησε να βγάλει ανακοίνωση για την υπόθεση Καλλιάνου, όπου και ουσιαστικά καλύπτει πλήρως τον βουλευτή, υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που διέγραψε την εμετική του ανάρτηση από το facebook, δεν τίθεται κανένα θέμα. 

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα προσπαθεί στην ανακοίνωσή του να οικειοποιηθεί το κίνημα #metooGR, επικαλούμενο, πως επί ημερών ΝΔ άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων. Προσβάλλοντας βαθύτατα με αυτό τον τρόπο τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και να σπάσουν το απόστημα.

Λες και δεν πρόκειται για το ίδιο κόμμα που ως κυβερνηση τοποθέτησε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικό δ/ντη του Εθνικού Θεάτρου ή τον ίδιο πρωθυπουργό που στενός του συνεργάτης υπήρξε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Ακόμα και ο καταγγελλόμενος στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ήταν στέλεχος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που είχε σαν αποτέλεσμα τη σφοδρή αντίδραση χρηστών στα social media, αναφέρει: «Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας. Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo...».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ο φωτορεπόρτερ Μάριος - Ραφαήλ Μπίκος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την ανάρτησή του και με αναφορές σε βίντεο πορνογραφίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.