#Καφές: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε "φθηνή" αντιπολίτευση στο Da Capo

O πρωθυπουργός της ακρίβειας κάποτε έκανε φθηνή αντιπολίτευση στην τότε κυβέρνηση για τον καφέ. Από το Κολωνάκι. Έχει η ζωή γυρίσματα.

#Καφές: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε

Την πρώτη Ιανουαρίου του 2017, το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε την φαεινή ιδέα να βγάλουν τον πρόεδρο μια "αυθόρμητη" φωτογραφία πίνοντας καφέ ώστε να αναδείξουν την αυξημένη φορολογία στον καφέ. 

Ακόμα καλύτερη ιδέα ήταν να βγει αυτή η φωτογραφία στο γνωστό Da Capo του Κολωνακίου.

Με την τιμή του καφέ, του ρεύματος, του ψωμιού και δεκάδων άλλων προϊόντων και υπηρεσιών να "τραβάνε την ανηφόρα", η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε την τιμητική της σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δεν τρώνε το "παραμύθι" πως δήθεν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί «αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη».

ω
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.