#Στυλιανίδης: "Πάρτι" στο Twitter με τη "μεταγραφή" υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Η "μεταγραφή" του Χρήστου Στυλιανίδη για το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter.

#Στυλιανίδης:

Μετά το φιάσκο με Αποστολάκη, ο πρωθυπουργός είναι φανερό πως ψάχνει μια επιλογή με αποκλειστικά επικοινωνιακό χαρακτήρα, ώστε να μπορεί εύκολα να ρίξει και τις ευθύνες για τυχόν αποτυχίες. 

Oι χρήστες του twitter σχολιάζουν την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη. Ενός πολιτικού που όπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, είναι «λίγος για την κυβέρνηση Αναστασιάδη, κατάλληλος για τον Μητσοτάκη».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.