Ο Μπογδάνος "ξεπλένει" τη Χούντα για την Κύπρο... και δεν είναι η πρώτη φορά (video)

Αντι-αριστερό και εθνικιστικό "κρεσέντο" για ακόμα μία φορά, από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο Μπογδάνος

Αφορμή έψαχνε ξανα και την βρήκε στην πολιτογράφηση του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Για τι;

Μα για να κατηγορήσει πάλι την αριστερά σε σχέση με την Κύπρο.

«Αν η ελληνόφωνη Αριστερά, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, θεωρούσε τους Κυπρίους Έλληνες, σήμερα η Κύπρος θα ήταν μέρος του εθνικού κορμού και τα σύνορά μας θα έφταναν ως τον Λίβανο. Αυτήν την πικρή αλήθεια μας υπενθύμισαν σήμερα επ´αφορμή Στυλιανίδη οι ελλαδίτες αριστεροί», έγραψε στο Twitter o βουλευτής της ΝΔ, "ξεπλένοντας" ξανά τη Χούντα για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και την εισβολή του "Αττίλα".

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Όταν ακόμα "υπηρετούσε" τη ΝΔ ως δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε δηλώσει, κατά τη διάρκεια Δελτίου Ειδήσεων που παρουσίαζε, πως «αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις της CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Αλήθεια. Το είχε πει.

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.