Σκάνδαλο πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού: Στη "σέντρα" ο Πιερρακάκης

Νικήτας Κακλαμάνης και υπουργείο Υγείας έβγαλαν στη "σέντρα" τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το σκάνδαλο των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σκάνδαλο πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού: Στη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με χειρουργικό νυστέρι "πέρασε" τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο έμπειρος Νικήτας Κακλαμάνης σχετικά με το σκάνδαλο των πλαστών εμβολιαστικών πιστοποιητικών στον Παλαμά Καρδίτσας.

«Επειδή αποδείχτηκε από την έρευνα -που ορθώς ολοκληρώσατε γρήγορα- ότι υπήρχε "τρύπα" στο σύστημα για την οποία δεν ευθύνεται το υπουργείο Υγείας, καλό είναι το υπουργείο Υγείας να συνεννοηθεί με το αρμόδιο υπουργείο και να κλειστεί η "τρύπα"», δήλωσε από το προεδρείο της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης, "φωτογραφίζοντας" τον Κυριάκο Πιερρακάκη, όταν ο υπουργός Υγείας παρουσίασε την τροπολογία που αυστηροποιεί τις κυρώσεις για αυτούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις έκδοσης εικονικών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

«Όταν μία υπάλληλος μπορεί και μπαίνει μέσα (στο σύστημα) μόνη της, υπάρχει θέμα. Δεν φταίει το υπουργείο σας, πρέπει να φτιαχτεί», συνέχισε ο Νικήτας Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη και συνεχίζοντας να βγάζει στη "σέντρα" τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη δευτερολογία του, ο υπουργός Υγείας δεν απάντησε στον Νικήτα Κακλαμάνη, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ως υιοθέτηση των "καρφιών" κατά του Κυριάκου Πιερρακάκη.

 

*Με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Άγγελου Προβολισιάνου για το documentonews.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ