Μέχρι και η Μιράντα Ξαφά έφριξε με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου - Γλέντι στο Twitter

Ο πολιτικός "τσαρλατανισμός" του Μπάμπη Παπαδημητρίου έφτασε στο σημείο ακόμα και την υπερ-νεοφιλελεύθερη Μιράντα Ξαφά να επέμβει και να βάλει τους αριθμούς στη "θέση" τους.

Μέχρι και η Μιράντα Ξαφά έφριξε με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου - Γλέντι στο Twitter

Την ώρα που η Ελλάδα ξεπέρασε μέχρι και την Ιαπωνία και είναι πλέον παγκόσμια πρωταθλήτρια δημοσίου χρέους, στελέχη της ΝΔ όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θριαμβεύει στην οικονομία.

«H Οικονομία δημιούργησε (στους 6 πρώτους μήνες) εισόδημα μεγαλύτερο από όσο είχε κάνει στους ίδιους μήνες κατά την 8ετή περίοδο 2013-2020 – ΠΡΟΟΔΟΣ», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στο twitter, αναγκάζοντας μέχρι και τη Μιράντα Ξαφά να παρέμβει και να τον αποδομήσει.

Η προσβλητική για τη νοημοσύνη των πολιτών θριαμβολογία, που φυσικά διακίνησαν σύσσωμα τα ΜΜΕ χθες, δεν άφησε ασυγκίνητους και τους «βρωμύλους του Twitter», που αποδόμησαν με τη σειρά τους τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.