Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνει στους καταναλωτές την ευθύνη για τις τιμές (video)

Αυτή η κυβέρνηση δεν φταίει σε τίποτα, το έχουμε εμπεδώσει. Ότι κακό συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ή είναι «παγκόσμιο φαινόμενο» ή έχουν ατομική ευθύνη οι έλληνες πολίτες. Αυτή είναι η "γραμμή" με αυτή θα προχωρήσουμε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνει στους καταναλωτές την ευθύνη για τις τιμές (video)

Χαρακτηριστική είναι η σοβαρή απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης σε αγανακτισμένο τρολάρισμα πολίτη που του μετέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Με το παρατηρητήριο τιμών δίνεται τη δυνατότητα στους Έλληνες να γνωρίσουν την Ελλάδα. Ένας φίλος μας από την Πάτρα μας έστειλε μήνυμα πως βρήκε φτηνή βενζίνη στο Ξυλόκαστρο, φεύγει από την Πάτρα πάει στο Ξυλόκαστρο και μετά θα πάει στη Ναύπακτο γιατί βρήκε εκεί φθηνό ψωμί», ενημέρωσε τον Άδωνη Γεωργιάδη ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Το να πηγαίνουν οι καταναλωτές εκεί που είναι τα πράγματα φθηνότερα είναι πάρα πολύ καλό. Αν το εφαρμόσουμε όλοι στην καθημερινότητά μας θα πιέσουμε τις τιμές προς τα κάτω», ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξής.

Καλή μας τύχη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.