«Ο Λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» - Αποδοκιμασίες του κόσμου και μετά το τέλος της τελετής για τον Μίκη (video)

Οι πρωτοφανείς αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της τελετής αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη.

«Ο Λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» - Αποδοκιμασίες του κόσμου και μετά το τέλος της τελετής για τον Μίκη (video)

Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν έξω από τη Μητρόπολη μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία, μετά το τέλος της τελετής αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη, ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε ξανά, με το σύνθημα «Ο Λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» να δονεί ξανά το κέντρο της Αθήνας μετά από σχεδόν έξι δεκαετίες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.