Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Έφερες εδώ όλους αυτούς για να με βρίζουν;» - Πληρωμένη απάντηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ (video)

Έχασε εντελώς τη ψυχραιμία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα λαϊκής αγανάκτισης προς το πρόσωπό του και επιτέθηκε προσωπικά και δημόσια στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Έφερες εδώ όλους αυτούς για να με βρίζουν;» - Πληρωμένη απάντηση του Γ.Γ. του ΚΚΕ (video)

«Τους έφερες εδώ όλους αυτούς για να με βρίζουν», είπε ο πρωθυπουργός με επιθετικό ύφος στον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, όταν και μετά το τέλος της τελετής αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη, ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμαζε έντονα τον πρωθυπουργό.

«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο», φέρεται να απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανταπαντά «ναι, αλλά εσείς είχατε την ευθύνη».

Προφανώς ο πρωθυπουργός της χώρας που αναφέρεται υποτιμητικά στους πολίτες, πιστεύει πως ο κόσμος δεν έχει το δικαίωμα ή την βούληση να εκφράζεται αυθόρμητα ενάντια στην εξουσία, χωρίς κάποιος να τον καθοδηγεί. 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.