Χαμός στο Twitter - Σιγή στα ΜΜΕ για τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά του Μητσοτάκη

Οι πρωτοφανείς αποδοκιμασίες του κόσμου εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο και την αποχώρηση απο την τελετή αποχαιρετισμού του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, προφανώς δεν ήταν είδηση για την πλειοψηφία των συστημικών ΜΜΕ.

Χαμός στο Twitter - Σιγή στα ΜΜΕ για τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά του Μητσοτάκη

Δεν αξιολογήθηκε ως είδηση ακόμα και ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού που έχασε την ψυχραιμία του και κατηγόρησε τον Γ.Γ. του ΚΚΕ πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο αποδοκιμασίας του.

Ευτυχώς κάποια Μέσα και κυρίως τα social media φρόντισαν να μην πέσει ενημερωτικό σκοτάδι, την ώρα που στην Μητρόπολη το σύνθημα "Μητσοτάκη Κάθαρμα" δονούσε την ατμόσφαιρα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.