Ο Μπάμπης "ξαναχτυπά": «Έχει τον τρόπο της να τα καταφέρει η μεσαία τάξη - Πρέπει ο κόσμος να βρει περισσότερες δουλειές» (video)

«Έχει τον τρόπο της να τα καταφέρει η μεσαία τάξη», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ. Λες και η χώρα δεν έχει κυβέρνηση που μπορεί να πάρει μέτρα και να απαλύνει τις πληγές της ακρίβειας και της λιτότητας.

Ο Μπάμπης

«Η μεσαία τάξη έχει τον τρόπο της και θα τα καταφέρει. Το βασικό είναι ότι πρέπει ο κόσμος να βρει περισσότερες και καλύτερα πληρωμένες δουλειές», δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον γνώριμο ΣΚΑΙ, ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν έχει σημασία το αν η κυβέρνηση θα κάνει κινήσεις ώστε να συγκρατήσει το "τσουνάμι της ακρίβειας", (που έχει ήδη έρθει εδώ και καιρό), η "ατομική ευθύνη" είναι της μεσαίας τάξης που με κάποιον μαγικό τρόπο «έχει τον τρόπο της και θα τα καταφέρει»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.