Επικοινωνιακός πανικός: Σέλφι Μητσοτάκη στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και εσπευσμένα στο Ράλι Ακρόπολις (video)

Τρέξιμο για το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα μετά το χθεσινό "Βατερλώ" στην Μητρόπολη.

Επικοινωνιακός πανικός: Σέλφι Μητσοτάκη στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και εσπευσμένα στο Ράλι Ακρόπολις (video)

Ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι επιτελάρχες του πρωθυπουργού κατά την άφιξή του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά.

Παρόλα αυτά δεν έλλειψαν τα γιουχαρίσματα και οι συνήθεις, ασυνείδητες απρέπειες του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η κάμερα τον έπιασε να βγάζει σέλφι στην κηδεία του μεγάλου μας συνθέτη.

Αμέσως μετά την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε κακήν-κακώς -μέσα στο πένθος- για επικοινωνιακούς λόγους στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην έναρξη του Ράλι Ακρόπολις.

Τα σχόλια και τα πλάνα στο Twitter είναι χαρακτηριστικά του επικοινωνιακού πανικού του επιτελείου του πρωθυπουργού, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η γκάφα με τον Γιώργο Πατούλη να μπαίνει στην φωτογράφιση, αλλά να απομακρύνεται άμεσα από τη συνοδεία του πρωθυπουργού.

Είναι επίσης πολύ περίεργο να μην εμφανίζεται ο Δήμαρχος Αθηναίων στις επίσημες φωτογραφίες του Ράλι Ακρόπολις.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.