Απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη: «Χάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους απ' ότι θα πρέπει στην άσφαλτο» (video)

Ναι, προφανώς και πρόκειται για εκφραστικό λάθος. Αλλά δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία.

Απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη: «Χάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους απ' ότι θα πρέπει στην άσφαλτο» (video)

Στο περιθώριο του Ράλι "Ακρόπολις" ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την οδική ασφάλεια (οξύμωρο, αλλά ας το δεχτούμε με καλή πρόθεση).

Μια δήλωσή του όμως δείχνει όμως, για άλλη μια φορά, πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όταν παίρνει "ιδιωτική πρωτοβουλία" και δεν διαβάζει ή δεν έχει αποστηθίσει τα κείμενα που του γράφουν οι λογογράφοι του.

«Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα της σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Χάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους απ’ ότι θα πρέπει στην άσφαλτο κάθε χρόνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Δηλαδή, πόσους ανθρώπους θα πρέπει να χάνουμε κάθε χρόνο;

 

Όπως είπαμε, δεν είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.