Κωμικοτραγικές καταστάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Στα υγειονομικά "χαρακώματα" Πολάκης και Ξανθός

Την ώρα που η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός βρίσκονται στα "σχοινιά", στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι κωμικοτραγικές καταστάσεις και οι προσωπικές αντεγκλήσεις δεν έχουν τελειωμό. Η υπόγεια κόντρα του πρώην δίδυμου στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε πλέον στην επιφάνεια και ο Παύλος Πολάκης με τον Ανδρέα Ξανθό, ακονίζουν τα "μαχαίρια" τους.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Στα υγειονομικά

Σε ανάρτησή του στο facebook o Παύλος Πολάκης γράφει τα εξής:

«Η επιστήμη
Της επιστήμης
Την επιστήμη
Ω επιστήμη….
Δηλαδή να πιστεύουμε…Τον Τσιοδρα ,το Μαγιορκίνη,το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!!

Θου, κύριε, φυλακήν τω στόματί μου……
Έτσι ,κάτι σκέφτηκα…γιατί είδα μια συνέντευξη, που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα…..»

Η «συνέντευξη που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο», όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, είναι αυτή που παραχώρησε ο πρώην υπουργός και νυν Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός στην εφημερίδα "Θεσσαλία".

Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Ξανθός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.