Πυροσβέστες υποδέχονται Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Καλοκαίρι στις φωτιές και Χειμώνα στις ψευτιές» (video)

"Καζάνι" που βράζει η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ, με τον πρωθυπουργό να κυκλοφορεί μόνο σε "προστατευόμενα περιβάλλοντα" και με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να εκφράζουν έντονη αγανάκτηση.

Πυροσβέστες υποδέχονται Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Καλοκαίρι στις φωτιές και Χειμώνα στις ψευτιές» (video)

Χαρακτηριστική είναι η διαμαρτυρία πυροσβεστών έξω από το υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, απαιτόντας 12μηνη εργασία και ένταξή στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Οι διαδηλωτές πυροσβέστες ανέδειξαν την ευθύνη της κυβέρνησης στις πρόσφατες πυρκαγιές, ενώ τα πανό τους έγραφαν: «ήρωες στις πυρκαγιές, γερασμένοι στις προκηρύξεις» και «Καλοκαίρι στις φωτιές και Χειμώνα στις ψευτιές».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.