«30 χρόνια Νέα Δημοκρατία ψηφίζω, γ@μω τη Νέα Δημοκρατία σας - Μας καταστρέψατε» (video)

Την ώρα που ο πρωθυπουργός, το επικοινωνιακό του επιτελείο και τα ΜΜΕ "πουλάνε" ανάπτυξη (για τους λίγους), οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας νιώθουν στο πετσί τους τι σημαίνει ακραίος νεοφιλελευθερισμός.

«30 χρόνια Νέα Δημοκρατία ψηφίζω, γ@μω τη Νέα Δημοκρατία σας - Μας καταστρέψατε» (video)

Δέκτης σκληρής λεκτικής επίθεσης από ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας, πατέρα τριών παιδιών και απολυμένο εργαζόμενο των Λιπασμάτων Καβάλας, έγινε ο "εξυγιαντής" της ΔΕΗ και "αρχιτέκτονας" του εργασιακού μεσαίωνα που επιστρέφει στην Ελλάδα, Κωστής Χατζηδάκης, στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε περιέχει σκληρους υβριστικούς χαρακτηριρισμούς:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.