Χημικά σε μικρά παιδάκια στη Θεσσαλονίκη - «Μπαμπά πονάει το στόμα μου» (video)

Σοκάρει το βίντεο από Θεσσαλονίκη, με μικρά παιδάκια να γίνονται θύματα των χημικών που έριξαν αστυνομικοί σε διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Χημικά σε μικρά παιδάκια στη Θεσσαλονίκη - «Μπαμπά πονάει το στόμα μου» (video)

Ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με τους πολίτες που διαδηλώνουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, η εικόνα μικρών παιδιών να υποφέρουν μετά από επίθεση με χημικά από την Αστυνομία, εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και προσωπικά τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Εικόνα και κλάμα που πραγματικά σοκάρει.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.