Ο πρωθυπουργός συμβουλεύει τους νέους να πάνε σε ΙΕΚ και όχι σε Πανεπιστήμιο (video)

Συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού στο χαμηλά αμοιβόμενο προσωπικό που οραματίζεται για τις επόμενες δεκαετίες στη χώρα, έδωσε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιγράφοντας το δημόσιο πανεπιστήμιο ως μια μη επιθυμητή «κατάληξη» για έναν νέο.

Ο πρωθυπουργός συμβουλεύει τους νέους να πάνε σε ΙΕΚ και όχι σε Πανεπιστήμιο (video)

«Προτιμώ να πάει ένα παιδί σε δημόσιο ΙΕΚ και σε δύο χρόνια να γίνει web designer παρά να καταλήξει σε ένα τμήμα δημόσιου Πανεπιστήμίου», δήλωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως αν ένα παιδί περάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο είναι "κατάληξη".

Με το ζόρι κρατήθηκε για να μην πει τη λέξη «καταντήσει».

Όπως γράφει και ένας χρήστης του twitter: «Ο Πρωθυπουργός της χώρας θεωρεί δυσμενή κατάληξη την εισαγωγή ενός υποψηφίου στο δημόσιο πανεπιστήμιο».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.