Πορτοσάλτε: «Μητσοτάκη το γνωστό μαμιέσαι - Το βρήκα σε σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας» (video)

«Με ύβρεις δε ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω και να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι», ξεκαθάρισε o Άρης Πορτοσάλτε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την εφημερίδα "Αυγή", τους οποίους κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς για το... γνωστό σύνθημα που βρήκε σε φωτογραφία στο Twitter γραμένο έξω από σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Πορτοσάλτε: «Μητσοτάκη το γνωστό μαμιέσαι - Το βρήκα σε σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας» (video)

Ένα γκράφιτι με το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού σε σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας, εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Δημήτρη Οικονόμου το πρωί στο ΣΚΑΙ.

«Επειδή βρήκα μια φωτογραφία στο twitter και επειδή άκουσα τον κύριο Τσακαλώτο να λέει πως αυτή η ιστορία με τα 50 megabyte (σ.σ. 50 gigabyte είναι, μην τον ρίχνετε τον πρωθυπουργό) είναι απατεωνιά και ότι θα δικαιολογούσε ο κ. Τσακαλώτος τους νέους αν βρίσουν τον Μητσοτάκη, αν είναι αθυρόστομοι εναντίον του Μητσοτάκη»

«Τι; Τους προτρέπει δηλαδή», διέκοψε ο Δημήτρης Οικονόμου σα να μην ήξερε τι είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (που ουδέποτε προέτρεψε τους νέους να βρίσουν τον Μητσοτάκη).

«Δεν ξέρω, εγώ βρήκα πάντως σε σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας, σύνθημα: «50 gigabyte – 150 ευρώ – Αυτή είναι η τιμή μας – Μητσοτάκη, το γνωστό, μαμιέσαι», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, συνεχίζοντας «να σημειώσω επίσης στον δάσκαλο του σχολείου που δεν ξέρω ποιο είναι και στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, ότι αυτά τα συνθήματα τρέχουμε και τα σβήνουμε».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.