#Μπογδάνος: Θύελλα αντιδράσεων για την "στοχοποίηση" μαθητών νηπιαγωγείου - Απειλεί με αγωγές ο βουλευτής της ΝΔ

Όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη για τη λίστα της ντροπής με παιδάκια νηπιαγωγείου στην ιστοσελίδα meaculpa.gr. Όχι μόνο δεν έχει διαγραφεί από τη ΝΔ, αλλά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απειλεί και με αγωγες.

#Μπογδάνος: Θύελλα αντιδράσεων για την

Μετά το σοκ που προκάλεσε η δημοσίευση της ιστοσελίδας meaculpa.gr -συμφερόντων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου- με ανατριχιαστική ανάρτηση λίστας ονομάτων παιδιών και μιας δασκάλας νηπιαγωγείου στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό», οι αντιδράσεις είναι καταιγιστικές.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αρνείται ότι η ιστοσελίδα ανάρτησε την εν λόγω λίστα, αν και υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ μάλιστα απειλεί με αγωγές και δικαστήρια χρήστες που αναδεικνύουν το θέμα στο twitter, όπως ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος είχε αναρτήσει τη δημοσίευση του meaculpa.gr με τη λίστα ονομάτων των νηπίων που έκανε λόγο για «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει η πρωτεύουσα»

Οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter είναι ενδεικτικές του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.