Απίθανη ομολογία στο ΣΚΑΙ: «Ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα» (video)

Απίθανη ομολογία μεροληψίας υπέρ του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ.

Απίθανη ομολογία στο ΣΚΑΙ: «Ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα» (video)

Διαβάζοντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ, το οποίο έγραφε "πως από τις πρωθυπουργικές προφητείες ότι διανύουμε το τελευταίο μίλι φτάσαμε στο σημερινό αλλαλούμ", η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε ότι «εδώ δεν έχει και άδικο η εφημερίδα», αναφερόμενη στην αμνημόνευτη δήλωση του πρωθυπουργού για «το τελευταίο μίλι».

Κάπου εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός απλά είχε εκφράσει μια ευχή να πάμε καλά.

«Θα επικρίνουμε τον Μητσοτάκη και γι αυτό τώρα;», είπε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Οικονόμου, με την Μ. Αναστασοπούλου να απαντά γελώντας «καλά, ας τον επικρίνουμε και για κάτι, δεν έγινε και τίποτα».

«Δεν κάνουμε και τίποτα άλλο. Απ' το πρωί μέχρι το βράδυ την επικρίνουμε την κυβέρνηση», απάντησε ο Δ. Οικονόμου, με ύφος που φάνηκε σα να το πίστευε πραγματικά και όχι απλά προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα.

Και αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.