Το ξενοδοχείο έψαχνε την ομπρέλα που κρατούσε ο Μητσοτάκης στην Μητρόπολη

Την ομπρέλα γνωστής αλυσίδας πεντάστερων ξενοδοχείων, που για κάποιον περίεργο λόγο κρατούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, έψαχνε η ιδιοκτήτρια εταιρεία, όπως έγραψε -τρολάροντας τον έλληνα πρωθυπουργό- στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το ξενοδοχείο έψαχνε την ομπρέλα που κρατούσε ο Μητσοτάκης στην Μητρόπολη

Όταν χρήστης του Twitter ρώτησε την αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger αν έχουν χάσει μια ομπρέλα, ποστάροντας την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, ίσως να μην περίμενε απάντηση.

Όμως η εταιρεία Steigenberger, απάντησε: «ah, weve been looking for that one» (σε ελεύθερη μετάφραση: «α, και την ψάχναμε αυτήν…»)

Όπως είναι λογικό, μετά το τρολάρισμα στον πρωθυπουργό από την ιδιοκτήτρια εταιρεία των ξενοδοχείων, σειρά πήραν οι χρήστες του twitter

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση του πρωθυπουργού με τη συγκεκριμένη ομπρέλα στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και χλευασμού για τον κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.