"Συγχωροχάρτι" κυβέρνησης σε Μπογδάνο: Λάθος που αυτή τη φορά θα γίνει ανεκτό

Ουσιαστική κάλυψη για την αθλιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με τη δημοσιοποίηση λίστας με μαθητές νηπιαγωγείου και με σαφές ρατσιστικό κίνητρο, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μετά από 48 ώρες και -προφανώς- από πολύ "ζυμωση" και συσκέψεις, η κυβέρνηση ουσιαστικά κάλυψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την υπόθεση δημοσιοποίησης λίστας ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, με τον Γιάννη Οικονόμου να κάνει επικοινωνιακή διαχείριση κρίσης με ασάφειες και πιθανές μελλοντικές κυρώσεις στον βουλευτή αν επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό. 

Αγνοώντας πως αυτές οι συμπεριφορές είναι σχεδόν κανόνας, όχι μόνο από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αλλά και άλλους βουλευτές, όπως για παράδειγμα, πρόσφατα ο Γιάννης Καλλιάνος, που επίσης πήρε "συγχωροχάρτι" για τις σεξιστικές του αθλιότητες στην υπόθεση Σεμέδο, ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε:

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντός της χώρας, πόσο μάλλον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανήλικων. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση, αδιαπραγμάτευτη, για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι τα στελέχη  μας πρέπει να τηρούν αυτή την αρχή λόγω και έργω. Ήταν λάθος η πράξη του κ. Μπογδάνου δε συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Ο κ. Μπογδάνος αναγνώρισε το λάθος με την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δε θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Η τελευταία φράση είναι χαρακτηριστική.

Όχι «Δεν θα γίνονται ανεκτά», «Δεν θα μπορούν να γίνονται»

Προφανώς τώρα, μπορούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Είναι ο Μητσοτάκης, ηλίθιε

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.