Πλήρης κάλυψη Άδωνη σε Μπογδάνο - Τι είπε για την υπόθεση στοχοποίησης νηπίων

Τελικά τα στελέχη της κυβερνητικής πλειοψηφίας άρχισαν επιτέλους να παίρνουν θέση για την υποθεση στοχοποίησης νηπίων από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την ιστοσελίδα meaculpa.gr.

Πλήρης κάλυψη Άδωνη σε Μπογδάνο - Τι είπε για την υπόθεση στοχοποίησης νηπίων

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις, δεν έπρεπε να δημοσιεύσει τη λίστα των παιδιών... Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας», δήλωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτύξεως της κυβερήσεως Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την πλήρη ηγεμονία τις άκρας δεξιάς στο κυβερνών κόμμα και ανέδειξε πως συμπεριφορές και πράξεις όπως αυτή του Κ. Μπογδάνου -ή λίγες μέρες πριν του Γιάννη Καλλιάνου- όχι μόνο γίνονται ανεκτές, αλλά "κανονικοποιούνται".

Και ακόμα δεν έχουμε προεκλογική περίοδο.

Φανταστείτε.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.