«Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια» ευχήθηκε ο Μητσοτάκης σε νέους στο Μαξίμου (video)

Καθημερινή συνήθεια έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό οι γκάφες και οι ξεκαρδιστικές ατάκες που "πετάει" -άθελά του βέβαια- ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια» ευχήθηκε ο Μητσοτάκης σε νέους στο Μαξίμου (video)

Συνάντηση με νέες και νέους ελληνικών start-up, που κατέκτησαν Πανευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ό τρόπος που αποχαιρέτισε τους καλεσμένους του όμως ήταν και πάλι ενδεικτικός του τι λέει όταν παίρνει από μόνος του πρωοβουλίες και δεν διαβάζει κείμενο.

«Ό, τι καλύτερο. Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια».

Δεν είναι πλάκα. Αυτό ακριβώς είπε, επί λέξει.

Η αιώνια λιακάδα ενός τουριστικού μυαλού. 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.