Έρευνα για τη δημοσίευση ονομάτων των νηπίων και από Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Aυτεπάγγελτο ελέγχο ξεκινα και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την υπόθεση διαρροής και διακίνησης λίστας με μαθητές νηπιαγωγείου της Αθήνας από την ιστοσελίδα meaculpa.gr και τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Έρευνα για τη δημοσίευση ονομάτων των νηπίων και από Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Μετά την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων ξεκινά αυτεπάγγελτο ελέγχο σχετικά με τη υπόθεση δημοσιοποίησης λίστας ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας, από την ιστοσελίδα meaculpa.gr και την αναδημοσίευση από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση κάλυψε τον βουλευτή, ενώ στελέχη όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τον στήριξαν πλήρως.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων:

«Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ανάρτηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας “mea culpa” με τίτλο “Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας” και τη δημοσίευση του καταλόγου με τα ονόματα μαθητών και της δασκάλας του εν λόγω νηπιαγωγείου, αλλά και σχετικές αναφορές που έλαβε για το εν λόγω θέμα, κίνησε διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου της υπόθεσης από την άποψη της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.