Άδωνις Γεωργιάδης: Fake News ο εκβιασμός του efood στους διανομείς (video)

Αν δεν στηρίξει ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη μια μεγάλη εταιρεία που έστελνε εκβιαστικά μηνύματα στους εργαζόμενούς της για αλλαγή σχέσεων εργασίας, ποιος θα το κάνει;

Άδωνις Γεωργιάδης: Fake News ο εκβιασμός του efood στους διανομείς (video)

Σε πρωινή του εμφάνιση στο ΣΚΑΙ και σε αναφορά του Γιώργου Αυτιά στην υποθεση efood, o Άδωνις Γεωργιάδης δεν εξέπληξε κανέναν.

«Είδατε τι κάνανε; Που αλλάζουνε τις σχέσεις εργασίας και ούτω καθεξής», είπε απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Αυτά τώρα... αφου.. δεν πρέπει εσείς να παίρνετε τα fake news τoις μετρητοίς», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αντιλαμβάνεται την "ανάπτυξη" η κυβέρνηση.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.