Τσίπρας: Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε και με τον Ραντανπλάν (video)

Στην εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επικοινωνία και όχι με την ουσία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Τσίπρας: Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε και με τον Ραντανπλάν (video)

«Σε ποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  θα πήγαινε ένας πρωθυπουργός να εγκαινιάσει ένα σχολείο με όλα τα ΜΜΕ παρόντα, στις πλάτες του καμεραμάν θα υπήρχαν κοντέινερς που ζουν εδώ και ένα χρόνο πολίτες και δεν θα υπήρχε ένα τηλεοπτικό δίκτυο να δείξει και την άλλη πλευρά; (...) Καταλαβαίνω ότι αν έχεις καλούς επικοινωνιολόγους μπορείς να μετατρέψεις και τα Φάρσαλα σε Φαρ Ουέστ. Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον Ραντανπλάν», ανέφερε δηκτικά ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.