Ιδιωτικά κανάλια "κόβουν" ερώτηση του Documento στον Τσίπρα για το "πόθεν έσχες" του Μητσοτάκη (video)

Σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας και ελευθερίας του Τύπου τίθεται ξανά, με αφορμή το "κόψιμο" από ιδιωτικά κανάλια ερώτησης της εφημερίδας Documento, σχετικά με το "πόθεν έσχες" του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ιδιωτικά κανάλια

Την ώρα που κάποια ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας μετέδιδαν ζωντανά την συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, όταν έφτασε η σειρά του δημοσιογράφου του Documento να θέσει ερώτηση, η οποία αφορούσε το πόθεν εσχες του πρωθυπουργού, διέκοψαν εν ριπή οφθαλμού τη σύνδεση και πήγαν σε διαφημίσεις και σε κανονική ροή προγράμματος.

Tα μοναδικά κανάλια που συνέχισαν την μετάδοση ήταν το Open και φυσικά η ΕΡΤ όπως υποχρεούται.

Δε χρειάζεται να θυμίσουμε τι έγινε την συνέντευξη Τύπου –παρωδία- της προηγούμενης εβδομάδας, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο με την ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα, που "κόπηκε" ή δεν μεταδόθηκε καθόλου, από ιδιωτικά κανάλια:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.