Λάρισα: 12 σχολεία υπό κατάληψη - Μεταξύ των αιτημάτων «να φύγει ο Μητσοτάκης»

Με αιτήματα που φτάνουν μέχρι και στο «να φύγει ο Μητσοτάκης», μαθητές σε σχολεία του νομού Λαρίσης έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις των κτηρίων.

Λάρισα: 12 σχολεία υπό κατάληψη - Μεταξύ των αιτημάτων «να φύγει ο Μητσοτάκης»

Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό onlarissa.gr, με σωρεία αιτημάτων, που έφταναν στο σημείο όπως για παράδειγμα το «να φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», άνοιξε φέτος ο "χορός" των καταλήψεων σε σχολεία του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, υπό κατάληψη αυτή τη στιγμή βρίσκονται συνολικά 12 σχολεία σε Λάρισα και Ελασσόνα.

Πρόκειται για τα: 1o ΓΕΛ Ελασσόνας, Γυμνάσιο – Λύκειο Δομενίκου, 3ο ΓΕΛ, 6ο ΓΕΛ, 8ο ΓΕΛ, 9ο ΓΕΛ, 14ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ Λάρισας, 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας, 15ο Γυμνάσιο Λάρισας και 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας.

όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ όμως, οι προαναφερθείσες σχολικές μονάδες υλοποιούν μαθήματα με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και οι μαθητές που δεν παρακολουθούν παίρνουν απουσίες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.