"Σφαγή" στον ΣΥΡΙΖΑ με Κούλογλου και Πολάκη - Και το twitter στην εσωκομματική μάχη

Το άρθρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτή της ιστοσελίδας tvxs.com, Στέλιου Κούλογλου περί «ισοπαλίας» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη ΔΕΘ, άναψε φωτιές που δείχνουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Οι εσωκομματικές έριδες στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως εξανεμίζουν κάθε ελπίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δημοσκοπική ανάκαμψη.

Το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου περί «ισοπαλίας» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη ΔΕΘ, ήταν μερικές ακόμα σταγόνες λάδι στην φωτιά της εσωκομματικής εσωστρέφειας και πλέον γίνεται φανερό πως ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζει δειλά-δειλά και αμφισβητείται όλο και πιο ανοιχτά.

Και όλο αυτό χωρίς να έχουμε μπει ακόμα σε προ-συνεδριακή περίοδο.

Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν και η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, όπου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα, ο Στέλιος Κούλογλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση, απάντησε στον Παύλο Πολάκη και τον κατηγόρησε πως κάνει προεκλογική καμπάνια, αλλά για υποψήφιους άλλων κομμάτων και υπενθύμισε την περίπτωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος, όπως ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σάρωσε στις ευρωεκλογές του 2019, επειδή ακριβώς του επιτέθηκε ο  Παύλος Πολάκης.

Λογαριασμοί στο Twitter που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν με καθόλου "καλό μάτι" την παρέμβαση Κούλογλου.

Άλλοι έκαναν κριτική στον Παύλο Πολάκη.

Στην πλειοψηφία τους οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter τάχθηκαν κατά του Στέλιου Κούλογλου, μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με πολύ βαριές εκφράσεις, σε ένα σκηνικό που μοιάζει με σκληρό εσωκομματικό εμφύλιο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.