Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Δημοσιογράφος "κόβει" απότομα κάτοικο που λέει τη λέξη «Μητσοτάκης» (video)

Κάτοικος στη Νέα Μάκρη, κατα τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή, τόλμησε να αναφέρει με ειρωνικό τόνο τη λέξη «Μητσοτάκης», όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του ΑΝΤ1. Για την ιστορία, δε γνωρίζουμε ακριβώς πόσα ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Δημοσιογράφος

«Θέλετε να μας πείτε πόσο ανησυχείτε για απόψε;», ρωτάει η ρεπόρτερ του σταθμού πυρόπληκτο κάτοικο της περιοχής.

Όταν αυτός αρχίζει να απαντάει με τη φράση «να είναι καλά ο κύριος Μητσοτάκης, ευχαριστούμε πάρα πολύ... Ιησούς, Ιησούς» με εμφανή ειρωνικό τόνο, η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 απομακρύνει απότομα το μικρόφωνο, γυρίζει πλάτη, λέει «ευχαριστώ» και απομακρύνεται γρήγορα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο λογοκρισίας πολίτη από τον ΑΝΤ1.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.