Διευκρινιστική δήλωση Κούλογλου για την «ισοπαλία Τσίπρα - Μητσοτάκη»

Με σημερινή δήλωσή του στην εφημερίδα "Αυγή" ο Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για μία «ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή».

Διευκρινιστική δήλωση Κούλογλου για την «ισοπαλία Τσίπρα - Μητσοτάκη»

Σε μια προσπάθεια να μπει ένα προσωρινό τέλος στην έντονη διαμάχη των τελευταίων ημέρών, ο Στέλιος Κούλογλου, με δηλώσεις του στην ΑΥΓΗ, χαρακτηρίζει «ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή» τα περί ισοπαλίας Μητσοτάκη - Τσίπρα στη ΔΕΘ και ξεκαθαρίζει πως υπάρχει «αναγκαιότητα να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΥΓΗ:

«Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.