Άδωνις Γεωργιάδης σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Σας εξαγοράζουν ή πεθαίνετε (video)

Με κυνισμό χωρίς όρια, αλλά και ειλικρίνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να "τελειώνει" με τους επαγγελματίες της μεσαίας τάξης προς όφελος των μεγάλων εταιρειών και των πολυεθνικών.

Άδωνις Γεωργιάδης σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Σας εξαγοράζουν ή πεθαίνετε (video)

Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να διασωθούν μόνο αν εξαγοραστούν (συγχωνευθούν) από μεγαλύτερες ή όπως το είπε ορθά κοφτά ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra, «αν ακολουθήσουν τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας».

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες», δήλωσε με απειλητικό τόνο o Άδωνις Γεωργιάδης αφού προηγουμένως είχε δηλώσει πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα περάσουν μέσα από τις τράπεζες θα δίνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο αν αυτές συγχωνεύονται (δηλαδή επι της ουσίας που εξαγοράζονται από μεγαλύτερες επιχειρήσεις).

Σύμφωνα πάντα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πάρα πολύ μικρές για να διασωθούν.

Δείτε το βίντεο με τον υπουργό Ανάπτυξης να απευθύνεται με κυνικό τρόπο σε επαγγελματίες που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται στα δύο χρόνια πανδημίας, λεγοντάς τους πως ή εξαγοράζεστε ή πεθαίνετε.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.