Άδωνις Γεωργιάδης: Η αύξηση του βασικού μισθού πλήττει την οικονομία της χώρας (video)

Δεν κρατιόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στο χθεσινό του "σόου" στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αύξηση του βασικού μισθού πλήττει την οικονομία της χώρας (video)

Αφού προειδοποίησε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες πως ή θα συγχωνευτούν με μεγάλες εταιρείες ή θα "πεθάνουν", αναφέρθηκε και στο καταστροφικό αίτημα για αύξηση του βασικού μισθού και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

«Ένα από τα προβλήματα της δια νόμου αύξησης του βασικού μισθού, είναι ότι αν κάνει το κράτος "βίαιες" ενέργειες στην οικονομία, πλήττει την ανταγωνιστικότητα και όταν πλήττεις την ανταγωνιστικότητα ανεβαίνει η ανεργία και σταματάει η αύξηση της ανάπτυξης», δήλωσε επί λέξει ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.