Γιατί ο Βορίδης δεν έχει "ανεβάσει" φωτογραφίες από την πολιτογράφηση των Αντετοκούνμπο

Αύριο (23/09) συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την πολιτογράφηση της Βερόνικας και του Αλεξ Αντετοκούνμπο που ο Μάκης Βορίδης υπέγραψε ως αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών.

Γιατί ο Βορίδης δεν έχει

Σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα λοιπόν, και ο Μάκης Βορίδης δεν έχει ακόμα ανεβάσει -και προφανώς ούτε πρόκειται-  στους λογαριασμούς του σε Faebook και Twitter ως είθισται και όπως ο ίδιος γενικώς συνηθίζει, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή πολιτογράφησης της μητέρας και του μικρότερου αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Φυσικά αυτό δεν είναι παράλογο για πολιτικό που διαδέχθηκε τον καταδικασμένο αρχηγό της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, ως πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Του κόμματος που ίδρυσε επίσης από την φυλακή, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. 

Δεν είναι παράλογο για έναν πολιτικό που η εκλογική του βάση αποτελείται απο τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής, ακροδεξιούς νεοδημοκράτες και κάθε λογής μισαλλόδοξους ρατσιστές.

Παράλογο είναι πως ορισμένοι ακόμα μιλάνε για «φιλελεύθερη κεντροδεξιά κυβέρνηση».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.